on the web at
http://owa-usa.org



Forum Post


All Posts  | Email

You must be a logged-in member to add your comment to this post.

2015 OWA+DP Business Meeting Agenda

Allison Kinst - Oct 13, 2015 9:39PM

Organization of Women Architects and Design Professionals
Annual Business Meeting
October 20 2015 6-9pm
3676-20th Street, San Francisco


6 pm Refreshments, Arrivals, Sign-In - 15 min

6:15 Introductions - 5 min

All attendees introduce themselves: name, city, profession

6:20 Intro to Business Meeting - 3 min
Annual items: Steering Committee Election and Budget Approval
OWA Mission Statement reminder

6:23 Activity and Pods Reports- 12 min
Retreat
Book Circle
Pods

6:35 Steering Committee Elections - 10 min
Thanks to retiring Steering Committee members Allison Kinst, Carolyne Orazi, Patty Haight, and Lucia Bogatay
Candidate introductions and statements,
Additional nominations, if any
Vote

6:45 2014 & 2015 Budgets - 25 min

Presentation by Judy Rowe
Parlour Partner Proposal - Presentation by Wendy Bertrand
Discussion
Vote

7:10 Steering Committee Elections Results - 2 min

7:12 Holiday Party, Other member items - 13 min

December 5th Holiday Party, East Bay Location TBD
Other member items, if any

7:25 Adjourn Business Meeting

7:25 9:00 Refreshments & Conversation

Total Meeting Time: 85 min


FOLLOW THE LINK BELOW TO READ THE PERSONAL STATEMENTS OF THE 2015 STEERING COMMITTEE CANDIDATES

http://owa-usa.org/newsletter.php?v=435#1075





share this page
visit us on facebook
copyright © 2017 owa-usa.org